Referencer

Gennem mange år har folkene bag Kommunikate arbejdet med en bred vifte af store som små kommunikationsopgaver i Danmark og på internationalt niveau  – fra events, website, tegnefilm, musik, salgsfremstød, image-kampagner, direct marketing og PR-fremstød. Oftest har arbejdet indeholdt flere forskellige kommunikationselementer og dermed udnyttet en synergi-effekt i den samlede indsats.

Udvalgte projekter og samarbejdspartnere

Cat-kit.com

Strategisk og udførende arbejde for psykolog samtaleprodukter i Danmark og i 9 lande. Ansvarsområde: Etablering af partnerskaber, SoMe kampagner, udvikling af forretningskoncepter, PR og marketing.

Second Sun:

Dansk iværksætterselskab med en dansk bæredygtighedsopfindelse – et 100 % bæredygtigt solreflektor-system specifikt til større sportsstadier. Ansvarsområde: PR- og marketing-ansvar for danske og internationale indsatser. Strategi og udførende kraft med database-etableringer, kampagner og rådgivning.

Agent

Agent og ansvarlig for PR og marketing for forfatter, skuespillere, musikere, sangere, illusionister m.fl

Fødevareministeren

Opinionsansvarlig og pressesekretær for EU-konferencen 'The Microbial Threat' i samarbejde med bl.a. Sundhedsministeriet, Fødevareministeriet, Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut mfl.

Socialministeriet m.fl.

Kampagne og presseansvarlig i gennemførelsen af socialministerens landsdækkende dialoginitiativ BØRNELIV - om værdier og ansvar i børns liv. Her udvikling af brætspil for børn/voksne, tegnefilm, udgivelse af sang, dialoginitiativer over for private og offentlige børneinstitutioner og spørgeskemaer til hvidbog. Endvidere udvikling af strategi, afholdelse af pressemøder og andet pressearbejde i.f.m. ”Virksomhederne sociale ansvar” (vinder af den danske PR guldpris). Tillige presseansvar for ”Det Sociale Topmøde 2”, ”social snyd” m.m.

Yderligere referencer kan indhentes