AGENT

Kommunikate tilbyder agent-funktion for skuespillere, musikere, bands m.m.

Kontakt os for booking og sparring.

Vi repræsenterer:

Alex Østergaard (actor) born 1994

Alex Østergaard er en yngre, lovende skuespiller med uddannelse i USA og Danmark. Alex har stor erfaring med børneteater i hele landet, og er derudover ansat som skuespiller i Tivoli.

Indenfor film har Alex medvirket i flere kortfilm, reklamer og senest i drama-dokumentaren ‘Den Ukendte Arv’. Taler flydende engelsk, kan begå sig på fransk og grønlandsk, da han er født i Nuuk, Grønland.

 

Showreel: https://youtu.be/vcxCNyIZ2mM

Andreas Efferbach (actor) born 2000

Andreas er en ung up coming talentfuld skuespiller. Har uddannet sig i USA og Portugal og har medvirket i diverse kortfilm og mindre filmproduktioner. Bestemt en ung, lovende skuespiller.

Showreel

Andreas G. Hansen (actor) born 1988

  • Uddannet i New York. Boet og arbejdet i LA 2,5 år.
  • Herhjemme bl.a. medvirket i Klovn, Sommerdahl, The Mistake og adskillige reklamer.
  • Snakker dansk, svensk, engelsk (US og UK). Lidt norsk.
  • Har været model i 7 år.
  • Har undervist i improvisation.

Andreas er en skuespiller med stor alsidighed, som gennem de sidste 10 år+ har medvirket i flere produktioner i Danmark og i udlandet. Hans modelkarriere har også bragt ham rundt på fire kontinenter – også i.f.m. en del reklamefilmsopgaver. Hans tilgang til skuespillet er meget professionelt og ubesværet – hans store erfaring og uddannelsen i USA har formet en god forståelse for hurtigt at tilegne sig en rolle.

Website: http://andreasghansen.com/

Showreel: https://www.youtube.com/watch?v=dkVVI4scXUo

Bue Nielsen (actor) born 1988

Bue Nielsen er en aktiv skuespiller, som har mange kompetencer: Skuespil, speaker, forfatter, koreograf, instruktør, studievært TV/radio m.m. P.t. også under uddannelse som film og TV tekniker og har derfor stor viden om ”bag kameraet”.

Har bl.a. medvirket i: Hvidsten Gruppen 2, Friheden 2, Julemandens datter 2 m.fl. samt en del reklamer. Bues styrke er, at han hurtigt kan sætte sig ind i en rolle og agere ud fra den i forholdet tilden præcise instruktion. Og at han ’overall’ har en meget moden tilgang til skuespillets kunst.

Sprog: Dansk, Engelsk og sprog kendskab: Fransk, Norsk, Svensk, Tysk.

Showreel: http://vimeo.com/manage/videos/768544752

Conny Thur (actor) born 1996

Conny er en ung, lovende skuespiller, som har arbejdet meget med teater (også børneteater), film og reklamer. Har et udpræget comedy talent også. Har store ”skills” i fohold til sang og dans/akrobatik. Ud af international akrobatik-familie. Underviser også i dans. Har bl.a. været med i ”Emne nr. 88” og ”Jeg er her stadig i morgen”. Senest solist i The Lord of The Rings and The Hobbit-the koncert tourné i Europa, Australien og New Zealand. Også aktuel i flere musicals i Danmark.

Se skuepillerhåndbogen

Dinnaophelia-6

Dinna Ophelia Hæklund Schack (actor) born 1985

Dinna er en meget passioneret og talentfuld skuespiller. Hun er uddannet fra Hamborg. Hendes erfaring er bl.a. horrorfilm, revy, teater, reklamer, speak, koncerter og film/tv. Dinna med sit unikke look, mestre alt lige fra drama til komik. Hun er hurtig og omstillingsparat og give sine karakterer emotionel ægthed og dybde.

På Film/tv siden har hun bla. Medvirket i Horrorfilmen ”Madness of Many” novellefilmen ”Ramt”, og 2021 i tv-serien ”Overleveren” på TV2 Play.

Internationalt har hun  bl.a. spillet børneteater i Tyskland, og på filmsiden bla. ”Amy” i amerikansk kortfilm samt Paula, Jules og Amy (2022). Sprog: Engelsk og tysk.

Dorcas Hansen (actor) born 1985

Dorcas er en meget karismatisk og energisk skuespiller, som matcher mange typer af roller – fra drama til komedie. Hun er gået den autodidakte vej og har gennem sit skuespil til dato opnået en del: Været med i flere reklamer, ”Sommerdahl”, ”Elvira” og ”Katarakt” – alle i gode roller. Dorcas sætter sit eget gode præg på rollerne med sin fine indlevelsesevne og gode sans for den pågældende karakter.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/dorcas-hansen

Showreel:  https://youtu.be/eZXZER6m46o 

Hana Shuan (actor) born 1981​

Hana er en helt speciel skuespiller, som mestrer alt fra drama til komedie. Gennem sin karriere har han lavet alt fra teater og film til også reklamefilm. Senest har han medvirket i TV-serien ,”Når støvet har lagt sig”, spillefilmen, ”Natten har øjne”, samt “Sommerdahl”. Hold øje med ham!

Henrik Lund (actor) born 1978

Henrik er et kendt ansigt på teatre, i revyer og på skærmen. Skuespiller, danser, stagefighter/karate og sanger. Fik bl.a. en Reumert-pris I 2012 for “Singing in the rain”. Optrådt på Grønnegårdsteatret, i “Crazy Christmas Cabaret”, på “Eventyr Teatret” og meget mere. Som skuespiller mestrer han lige fra comedy til drama.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/henrik-lund

Hyo Cortzen (actor) born 1991

BA i skuespil for 4 år siden. Koreansk oprindelse. Har lavet en del film og TV og er p.t. også producer på sin egen kortfilm om sin oprindelse. Har dyrket mange sportsgrene og også medvirket I danseteater. Har tillige medvirket i en del kortfilm bl.a. “2020 Dramatic death” m.fl.. Og på TV: “2020 Friheden – sæson 2”.

Showreel

Iben Skau (actor) born 1972

Iben er en fantastisk, kreativ og sprudlende skuespiller. Hun er en meget autentisk skuespiller, som har medvirket en del på TV og i film – fra drama til komedie. På TV i ”Bertil og Bæltetasken” (TV2) og i ”Akavet” sæson 2, 3, 4 … (DR). Meget levende og dygtig performer og jazzsangerinde, som også spiller flere instrumenter. Hun har tillige medvirket i reklamer for b.la. Mødrehjælpen og Novo Nordisk Fonden,  samt i flere roller på teatre. Hun bærer det grønne bælte i Seido Ryu karate. 

Showreel

Jakob Svarre Juhl (actor) born 1984

Jakob er en meget karismatisk skuespiller med mange talenter. Har stor erfaring på det hvide lærred – bl.a. været med i “Hvidsten 2 – de efterladte”, “Elvira”, “Akavet” og senest i “Den som dræber” og ”Caminoen”. Også aktuel i det nye afsnit af ”Sommerdahl IV”. Jakob har også begået sig en del på de danske teatre og medvirket i reklamefilm.  Sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk. Han taler også en del danske dialekter. 

Showreel:

https://drive.google.com/file/d/1ztHw78HwoeefZ7QJbVC7dAjMCtB6JgMw/view

Jens Christian Buskov Lund (actor) 1989

Spændende skuespiller og manuskriptforfatter med stor skuespilerfaring indenfor både internationale og nationale produktioner af film og tv. Blandt andet kan nævnes tv-serierne, Vikings, 1864 og senest Hvide Sande.

Sprog kendskab: Fransk, Norsk, Portugisisk, Svensk, Tysk.

Dialekter: Amerikansk – Standard, Amerikanske dialekter, Engelsk – Standard RP, Engelske dialekter, Jysk, Jysk – Midt, Jysk – Nord, Jysk – Vest, Jysk – Øst, Københavnsk, Nordjysk, Tysk, Vendelbomål, Vestjysk.

Uddannelse: Ivana Chubbuck Studio, Skuespillerskolen Ophelia, New York Film Academy

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/jens-christian-buskov-lund

 

 

Jens Zacho Böye (actor) born 1958

Jens er en velkendt skuespiller fra mange teatre og film gennem tiderne. Med sin baryton stemme har han også optrådt i musicals m.m. I 2022 er der bud efter Jens på TV og teater senere på året. I dag bruger han også en del tid på dubbing og speak og har sit eget lille lydstudie i boligen på Samsø. Har både kørekort til motorcykel og personbil. Sprog tysk og engelsk.

Kamilla Reinholdt Pedersen (actor) 1988

Kamilla er en yngre. lovende skuespiller med mange facetter i sit skuespil. Fra drama til komedie. 
Sprog flydende: Amerikansk, Engelsk – kendskab til: Svensk. 
Filmerfaring: “Below us only sky”, “Jasminas fødselsdag”, “The Crossroad”, “Datenight”.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/kamilla-reinholdt-pedersen

Karen Margrethe Gotfredsen (actor) born 1987

En meget bredt favnende skuespiller med erfaring fra både film/TV og teater. Uddannet i New York. Kan rollerne lige fra drama til komedie. Har bl.a. været med i danske tv serier som ”Limboland” og “Hånd i Hånd” og i spillefilmen ”Human Factors”, som fik premiere på Sundance og Berlinale i 2021. Mestrer flere forskellige sprog. Også en del brugt i større reklamefilm.

 https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/karen-margrethe-gotfredsen

Kaspersilas Crystallando (actor) born 1988

Kaspersilas er en meget energisk skuespiller med erfaring inden for musikvideoer, TV-serier, reklamer, kortfilm og teatersiden. Medvirket i bl.a. “Lykkeper” instrueret af Bille August, “Øgendahl og de store forfattere” samt ”Rocky” instrueret af Tue Biering.

Website

Katrine Køhler (actor) born 1987

Katrine er en lovende skuespiller, som har haft større kortfilmopgaver senest : “Law of Life”, “Komme dit rige”, “Den anden kvinde”. På TV: “Den som dræber” og “30”. Katrine har mange spændende udtryk som skuespiller. Lige fra drama til komedie.

WWW.SPOTLIGHT.COM/7414-9089-3091

Showreel

 

Kenneth Matthes (actor) born 1972

Kenneth er en meget aktiv skuespiller med stor også fysisk styrke (kampsport, stunt). Har tidligere også været musiker. Har medvirket en del i film- og TV-produktioner samt i en del kortfilm. En dygtig karakterskuespiller. Taler engelsk og har stort og lille kørekort.

Kyle Saint (magician) born 1989

Kyle er uddannet af en gammel, erfaren kinesisk magiker og har haft shows over hele Kina. Er international erfaren også i andre lande. Netop flyttet til Danmark for at gøre karriere her. Mestrer klassisk tryllekunst og fantastiske illusioner. Samarbejder i et nyt show koncept med Niklas Johansen.

Niklas Johansen (classic guitarist) born 1989

På trods af sin unge alder, har Niklas allerede vundet adskillige internationale førstepriser inden for den klassiske guitar genre. Han fik tillige SONNINGS TALENTPRIS 2019, DR P2’s talentpris 2019 og Odd Fellow Ordenens årspris for sin kunnen. Giver en lang række koncerter i ind- og udland og deltager i internationale konkurrencer, hvor han har vundet en hel del førstepriser. Samarbejder i nyt show koncept med Kyle Saint.

Lasse Rasch (actor) born 1980

Lasse er et kendt ansigt på film og TVHar senest medvirket i “Unter andere Umständen” (ZDF TV Movie), ”Kastanjemanden” (Netflix Series), PANIK (TV-serie) m.m. Lasse taler udover engelsk også flydende tysk. Har endvidere en del teaterarbejde bag sig. Bruges også til voice over og speak. Castes ofte til ”bad boy”-roller – men mestrer også anden drama og komedie. Endelig er Lasse flittigt brugt i reklamer også.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/lasse-rasch

Lene Poulsen (actor) born 1958

Lene er et kendt ansigt som skuespiller. Har en del skuespilleruddannelser bag sig og har senest medvirket på TV i ”Bertil og bæltetasken” – på film: ”En blodig debut”, ”I familie” og ”Adjø”. På teatersiden: ”Flammen og saxofonen”. Har også medvirket i en del reklamer. Lene er en meget intens og alsidig skuespiller, som mestrer alle genrer – fra komedie til drama.

Showreel

Louise Kirstine Danielsen (actor) born 1991

Louise er en naturlig og talentfuld skuespiller, der har arbejdet på scenen siden hun var barn. Hun har spillet i mange stykker på Holbæk Teater og Teater Grob i København. I 2016 dimitterede hun fra “Det Danske Filmskuespillerakademi”. Lige efter fik hun en rolle i komedieserien “29”. Louise er dedikeret til sit arbejde og finder altid forskellige måder at overraske publikum på. Med meget sceneerfaring bringer hun altid en stærk og sårbar performance i sit arbejde. Hun kan desuden ses i DR’s tv-serie “En rigtig vejrmand” i rollen som Heidi Hot.

Showreel

Luiz Wilhelm Karlsen (actor) born 1987

Luiz W. Karlsen er en ægte karakter skuespiller, som foruden sit danske og internationale skuespil – også er sangskriver, sanger og pianist. Han har tillige sit eget voice studio. Har medvirket i flere danskproducerede film og Tv-serier både på TV2 og DR. Har også gjort sig en del på danske teatre – senest i opsætningen af forestillingen “Heroin”. Luiz har en meget karakteristisk personkarakter – kan spille både fra det blide udtryk til det mere konsekvente.

Showreel

Lukas Miklik-Stolar (actor) born 1987

Lukas er en meget målrettet og dygtig skuespiller. Han har medvirket i en del filmproduktioner og medvirker senest i Anders Refns kommende spillefilm ”Opgøret” som Svendsen. På TV har han bl.a. været med i ”En Rigtig Vejrmand” (DR),  ”Voksne mennesker” (DR, 2022) og TV-serien ”Drenge” (Viaplay, 2022). Teater – Operaen: ”2020 Idomeneo”.  Har også erfaring inden for dubbing. 

Stagefight-kæmper og taler adskillige sprog – herunder tjekkisk, slovakisk og mestrer diverse amerikanske accenter. 

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/lukas-miklik-stolar

Showreel

Martin Frislev Ammitsbøl (actor) born 1976

En meget erfaren skuespiller inden for teater, film, TV-serier, reklamefilm, dubbing m.m. Mestrer alle roller fra drama til komedie. Senest spiller han ”far” i TV-serien, ”Akavet”.  Er også med i “Opgøret” og “Forsvundet til Halloween” m.m.. Bruges også som voice over artist og sanger. Martin er oprindeligt uddannet på teaterscener i Danmark og i udlandet.

Showreel

Martin Spang Olsen (actor) born 1962

Martin er kendt som skuespiller, foredragsholder, stuntman, stuntkoordinator, forfatter og instruktør. I sit skuespil går han gerne efter karakterroller med de psykologiske og lidt skæve sider af en rolle. Men også den humoristiske del mestrer han.

Har bl.a. medvirket i Midt om Natten, I Kina spiser de Hunde, Himlen falder, Davids Bog, Incasso (og i udlandet) Blind Gudinde (N) og Sea Dragon (UK)). Også instrueret “Historien om et teater” og ”Model-teater i Hjertet” til TV.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/martin-spang-olsen

Morten Bo Koch (actor) born 1973

Morten er en meget erfaren teater- og revyskuespiller, som også har medvirket en del på film. Uddannet på Statens Teaterskole. På TV har han bl.a. medvirket i ”Lykke” på DR, ”Blekingegade” på TV 2 og ”Livvagterne” på DR. Også reklamefilm har nydt godt af hans talent. Senest som understudy på “Hobitten”, Det Kgl. Teater. Tillige har han også i flere omgange arbejdet som forfatter, scenograf og instruktør.

Kort showreel

Nina Aller Christrup (actor) born 1970

Nina er en meget energisk og karismatisk skuespiller med en fin bredde i sit skuespil. Autentisk, nærværende og med en høj grad af troværdighed. Har senest medvirket i ”Sygeplejerskolen”, ”Julekalenderen på DR”, ”Den Modigste”, ”Sommerdahl” m.fl. Udover skuespillet er Nina også en dygtig sangerinde og en meget brugt oversætter af tegnefilm. Sprog: Engelsk og tysk.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/nina-aller-christrup

 

Nynne Christine Holmen (actor) born 1977

Nynne Holmen er uddannet I England og har arbejdet der gennem flere år. Nu er hun i Danmark igen og har haft flere store roller på teater i Mamma Mia (2019) og Chess (2018). Også på Tv har vi set Nynne også i flere reklamer. Nynne er udover at være skuespiller også professionel sanger og danser. Et alsidigt skuespiltalent.

 

Poul Storm (actor) born 1957

Poul er en meget erfaren skuespiller gennem mange år. Har senest medvirket i ”Escape”, ”Warrior”, ”Trods” m.fl. Flere af dem udenlandske produktioner med fokus på det tyske marked, hvor Poul er en kendt skuespiller. Har også tidligere haft roller i ”Skytten”, ”Hvidstensgruppen”, ”9 meter” og ”Rejseholdet”.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/poul-storm

Sami Darr (actor) born 1978

Sami er en meget kompetent og alsidig skuespiller. Autodidakt med mange år i branchen – i Danmark men også internationalt.

Været på skærmen på comedy-siden over til drama og action. Med i mange produktioner – bl.a. “From Paris with Love”, “Westbrick Murders”, “No right turn”, “Tomgang” og nu senest i “Huset” (DR tv-serie). Han taler flydende engelsk og xxxxx. 

Simon Dam (actor) born 1995

Simon er en dygtig ung skuespiller som bla. har medvirket i diverse kortfilm: “Pakkeleg – A Christmas Game”, “Waste” og “Left Behind”. Han taler bla. engelsk, tysk og japansk. Er erfaren i stage fight og stunt. Han har desuden også lavet en del dubbing.

Showreel

Sophie Gunilla Larsen (actor) born 1992

Sophie er uddannet skuespiller fra Stella Adler Studio of Acting 3-year conservatory og har en master fra The Royal Conservatoire of Scotland. Med Sophie har du med en alsidig skuespiller at gøre som både har stor erfaring indenfor de klassiske værker som f.eks. Antigone og som har performet på Shakespeare’s Globe. Derudover har hun også beskæftiget sig med de mere komedie orienteret roller som f.eks. Helle i Klovn og hendes rolle som Mille i Noget om Emma på DR3. Sophie har  snart premiere på teaterforestillingen, ”Heroin” som spiller på teater får302 i november 2022. 

Sophie taler flyende britisk engelsk samt standard amerikansk. Derudover har Sophie kendskab til svensk og tysk. Sophie har også gennem 20 år været brugt som dubber i bl.a. Disney, Warner Brothers og Sony produktioner. 

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/sophie-gunilla-larsen

Website: http://www.sophielarsen.com/

Showreel: https://vimeo.com/578509911

 

Sune Kofoed (actor) born 1977

Sune er en erfaren herre inden for film og TV samt teater og reklamefilm. Har senest medvirket i TV- serien, ”Hånd i hånd” – tidligere roller i ”Borgen”, “Den som dræber”, “Copenhagen” og “Submarino”. Har også medvirket i musicals som sanger – bl.a Tvind, ”The musical”. Bruges også gerne som voice over artist og til dubbing opgaver. I 2021/22 har Sune også en vigtig understudy rolle i “Hobitten” på det Kgl. Teater.

Showreel

Thomas Raft – (actor) – born 1963

Thomas har prøvet det meste inden for skuespil og relaterede områder: Skuespil, ballet, instruktion,
manuskriptforfatter, co-producer. Han har senest medvirket i den psykologiske thriller ”Artwork” (premiere efterår 2021), en del Tv-serier og filmopgaver. Thomas er med sin helt egen fremtoning og stil hyppigt brugt til specielt dramaer, thrillers og de mere ”mørke” eller skæve eller dybe fortællinger – senest i den p.t. post-producerede ”Løftet på broen”. Komedien binder han også an med i en kommende produktion. Udlandet har også kig på Thomas – til spillefilm i 2022: “Gateway to the West” og “Operation Dagon”.

Thomas Raft in Harold Printer “The Caretaker”

Thomas Backhausen (actor) born 1985

Thomas er en meget karismatisk skuespiller, som passer ind i mange typer af roller. God til komedie og drama på samme tid. Han har en stærk udstråling og ”appearance” på skærm. Thomas har også sit eget eventbureau med diverse underholdningsopgaver her. På TV medvirket i bl.a. ”KLOVN” og ”Money Heist”, på film i ”LISA”, “Bytte bytte baby”m. fl. Også brugt meget i commercials – senest for Nilfisk, Bravida, Cloetta m.m.

Taler flere sprog: Spansk, engelsk/amerikansk og tysk.

Showreel: https://www.youtube.com/watch?v=3X99rDI3CKk

Thomas Biehl (actor) born 1971

Thomas Biehl er et meget kendt ansigt på teater, film og på TV. Han har spillet mange større roller gennem tiderne – f.eks. i “Hvidsten Gruppen”, “Ser du månen Daniel” og “Rita”. Thomas er p.t. aktuel på DR ULTRA i “En for holdet”, hvor han spiller træner. Thomas er en meget dygtig skuespiller, som nu også satser på en international karriere.

Showreel

Thomas Hou Mandsfeldt (actor) born 1973

Thomas er en meget energisk skuespiller, som har været med i adskllige filmproduktioner. Thomas er p.t. med i filmen, ”Rose”, hvor han er med i en gennemgående birolle i hele filmen. Andre produktioner han har deltaget i: ”Julemandens Datter”, ”Slagter” og ”Gidseltagningen”. Også med reklamefilm for Fødevarestyrelsen: “Hvad fuck er en bælgfrugt” m.m. Sprog: Engelsk og tysk. 

Filmklip: https://youtu.be/rI714omZxvc

Trine Runge (actor) born 1959

Er en fantastisk skuespiller, som med sin stærke udstråling kan spille alle typer af kvinderoller – fra den frustrerede og desillusionerede til den stærke karakter. Trine har også sit eget voice-studio. Hun har været med i TV-serier, på film og på teatre. Har spillet hovedroller i “Historien om Danmark”, “Antenneforeningen” af Søren Fauli og også med i “Sygeplejersken” og “Sommerdahl”. Trine bruges også meget i reklamefilm – bl.a. hovedfigur i Sundhedsstyrelsens kampagne for influenza-vaccination.

showreel

Viktor Noren – (rocksinger and actor) – born 1985

Viktor Norèn er bedst kendt som rocksanger i det internationale rockband ”Sugarplum Fairy”, hvor han udover at være forsanger også spillede bas og guitar. P.t. har han stor succes i Sverige i sit band med sin bror. I Danmark kender vi ham fra hovedrollen i rock-musicalen, ”Green Days American Idiot”. Viktor har også i Sverige  deltaget i flere TV-shows med musik/skuespil-optræden. Han er udover at være en dygtig sanger også en rigtig dygtig skuespiller og vil gerne nu prøve lykken også internationalt for dette.

Showreel