AGENT

Kommunikate tilbyder agent-funktion for skuespillere, musikere, bands m.m.

Kontakt os for booking og sparring.

Vi repræsenterer:

Anders Aaman Anderskov (actor) born 1980

Anders A. Anderskov er en ægte og meget energisk multikunstner – skuespiller om en hals med et stort, bredt skuespiltalent. Kendt fra TV, teatre, revyer m.m. Er også brugt meget i reklamefilm. Anders har hele tiden også gang i andre typer af projekter – bl.a. med produktion af Podcast. Derudover er han også dramalærer, dubber, oplæser og speaker.

Showreel

Andreas Efferbach (actor) born 2000

Andreas er en ung up coming talentfuld skuespiller. Har uddannet sig i USA og Portugal og har medvirket i diverse kortfilm og mindre filmproduktioner. Bestemt en ung, lovende skuespiller.

Showreel

Carsten Svendsen (actor) born 1979

Carsten er et kendt ansigt på TV og på teatre. Har bl.a. haft store roller i ”Grænseland” (DR) og ”Micki og Lars” (DR). Endvidere har han en stor del af sin karriere på mange danske teatre bl.a. med større roller i ”The book of mormon”, ”Svejk” m.fl. Også revysiden mestrer han – bl.a. medvirket i Hjørring Revyen og andre revyer i landsdelene. Også reklamefilm og dubbing af tegnefilm har han brugt en del tid på. Så alt i alt et meget alsidigt skuespil talent. Har blandt andet fået Reumerts talentpris og været årets skuespiller i Nordjylland mm.

Showreel

Conny Thur (actor) born 1996

Conny er en ung, lovende skuespiller, som har arbejdet meget med teater (også børneteater), film og reklamer. Har et udpræget comedy talent også. Har store ”skills” i fohold til sang og dans/akrobatik. Ud af international akrobatik-familie. Underviser også i dans. Har bl.a. været med i ”Emne nr. 88” og ”Jeg er her stadig i morgen”. Senest solist i The Lord of The Rings and The Hobbit-the koncert tourné i Europa, Australien og New Zealand.

Se skuepillerhåndbogen

Dinna Ophelia Hæklund Schack (actor) born 1985

Dinna er en meget energisk og talentfuld skuespiller. Hun har medvirket i utalige teateropsætninger både for børn og voksne. Været med i flere TV-serier og sidst været med i “Overleverne” på TV2 i 2021. Dinna mestrer udover skuespil også sang i mange genrer. Også på reklamesiden er Dinna tit set.  

Showreel

Henrik Lund (actor) born 1978

Henrik er et kendt ansigt på teatre, i revyer og på skærmen. Skuespiller, danser, stagefighter/karate og sanger. Fik bl.a. en Reumert-pris I 2012 for “Singing in the rain”. Optrådt på Grønnegårdsteatret, i “Crazy Christmas Cabaret”, på “Eventyr Teatret” og meget mere. Som skuespiller mestrer han lige fra comedy til drama.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/henrik-lund

Hana Shuan (actor) born 1981​

Hana er en helt speciel skuespiller, som mestrer alt fra drama til komedie. Gennem sin karriere har han lavet alt fra teater og film til også reklamefilm. Senest har han medvirket i TV-serien ,”Når støvet har lagt sig”, spillefilmen, ”Natten har øjne”, samt “Sommerdahl”. Hold øje med ham!

Iben Skau (actor) born 1972

Iben er en fantastisk, kreativ og sprudlende skuespiller. Hun er en meget autentisk skuespiller, som har medvirket en del på TV og i film – fra drama til komedie. På TV i ”Bertil og Bæltetasken” (TV2) og i ”Akavet” sæson 2, 3, 4 … (DR). Meget levende og dygtig performer og jazzsangerinde, som også spiller flere instrumenter. Hun har tillige medvirket i reklamer for b.la. Mødrehjælpen og Novo Nordisk Fonden,  samt i flere roller på teatre. Hun bærer det grønne bælte i Seido Ryu karate. 

Showreel

Jan Tjerrild (actor) – born 1965

Jan Tjerrild er en alsidig skuespiller, som har begået sig i alle sammenhænge som skuespiller – på teatre, på film, i TV-serier og i reklamefilm. Han har bl.a. medvirket i større produktioner, som fx ”De forbandede år”, ”Kastanjemanden” og ”Ulven kommer”. En meget kompetent skuespiller – lige fra komedie til drama. På reklamefilmssiden er han også en meget brugt figur. Jan har flere efteruddannelser og fungerer indimellem også som konflikthåndteringsrådgiver i erhvervslivet.

showreel

Julie Steincke (actor, singer) born 1976

Julie behøver ikke en omfattende præsentation. Kendt som teater- og musicalstjerne, hvor hun har haft alle de store hovedroller. Også kendt som revystjerne og dygtig sanger. Julie besidder i den grad et alsidigt og meget bredt skuespiltalent – også for dramaer/thriller og komedie. Har senest på TV medvirket i ”Sommerdahl” og ”Love me tonight”.

Website

Karen Margrethe Gotfredsen (actor) born 1987

En meget bredt favnende skuespiller med erfaring fra både film/TV og teater. Uddannet i New York. Kan rollerne lige fra drama til komedie. Har bl.a. været med i danske tv serier som ”Limboland” og “Hånd i Hånd” og i spillefilmen ”Human Factors”, som fik premiere på Sundance og Berlinale i 2021. Mestrer flere forskellige sprog. Også en del brugt i større reklamefilm.

 https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/karen-margrethe-gotfredsen

Kaspersilas Crystallando (actor) born 1988

Kaspersilas er en meget energisk skuespiller med erfaring inden for musikvideoer, TV-serier, reklamer, kortfilm og teatersiden. Medvirket i bl.a. “Lykkeper” instrueret af Bille August, “Øgendahl og de store forfattere” samt ”Rocky” instrueret af Tue Biering.

website

Kyle Saint (magician) born 1989

Kyle er uddannet af en gammel, erfaren kinesisk magiker og har haft shows over hele Kina. Er international erfaren også i andre lande. Netop flyttet til Danmark for at gøre karriere her. Mestrer klassisk tryllekunst og fantastiske illusioner. Samarbejder i et nyt show koncept med Niklas Johansen.

Niklas Johansen (classic guitarist) born 1989

På trods af sin unge alder, har Niklas allerede vundet adskillige internationale førstepriser inden for den klassiske guitar genre. Han fik tillige SONNINGS TALENTPRIS 2019, DR P2’s talentpris 2019 og Odd Fellow Ordenens årspris for sin kunnen. Giver en lang række koncerter i ind- og udland og deltager i internationale konkurrencer, hvor han har vundet en hel del førstepriser. Samarbejder i nyt show koncept med Kyle Saint.

Louise Kirstine Danielsen (actor) born 1991

Louise er en naturlig og talentfuld skuespiller, der har arbejdet på scenen siden hun var barn. Hun har spillet i mange stykker på Holbæk Teater og Teater Grob i København. I 2016 dimitterede hun fra “Det Danske Filmskuespillerakademi”. Lige efter fik hun en rolle i komedieserien “29”. Louise er dedikeret til sit arbejde og finder altid forskellige måder at overraske publikum på. Med meget sceneerfaring bringer hun altid en stærk og sårbar performance i sit arbejde. Hun kan desuden ses i DR’s tv-serie “En rigtig vejrmand” i rollen som Heidi Hot.

Showreel

Luiz Wilhelm Karlsen (actor) born 1987

Luiz W. Karlsen er en ægte karakter skuespiller, som foruden sit danske og internationale skuespil – også er sangskriver, sanger og pianist. Han har tillige sit eget voice studio. Har medvirket i flere danskproducerede film og Tv-serier både på TV2 og DR. Har også gjort sig en del på danske teatre. Luiz har en meget karakteristisk personkarakter – kan spille både fra det blide udtryk til det mere konsekvente. Er også i stald hos hos CSMagt agentbureauet i England.

Showreel

Lukas Miklik-Stolar (actor) born 1987

Lukas er en meget målrettet og dygtig skuespiller. Han har medvirket i en del filmproduktioner og medvirker senest i Anders Refns kommende spillefilm ”Opgøret” som Svendsen. På TV har han bl.a. været med i ”En Rigtig Vejrmand” (DR),  ”Voksne mennesker” (DR, 2022) og TV-serien ”Drenge” (Viaplay, 2022). Teater – Operaen: ”2020 Idomeneo”.  Har også erfaring inden for dubbing. 

Stagefight-kæmper og taler adskillige sprog – herunder tjekkisk, slovakisk og mestrer diverse amerikanske accenter. 

Showreel

Martin Frislev Ammitsbøl (actor) born 1976

En meget erfaren skuespiller inden for teater, film, TV-serier, reklamefilm, dubbing m.m. Mestrer alle roller fra drama til komedie. Senest spiller han ”far” i TV-serien, ”Akavet”.  Er også med i “Opgøret” og “Forsvundet til Halloween”. Bruges også som voice over artist og sanger. Martin er oprindeligt uddannet på teaterscener i Danmark og i udlandet.

Showreel

Martin Spang Olsen (actor) born 1962

Martin er kendt som skuespiller, foredragsholder, stuntman, stuntkoordinator, forfatter og instruktør. I sit skuespil går han gerne efter karakterroller med de psykologiske og lidt skæve sider af en rolle. Men også den humoristiske del mestrer han.

Har bl.a. medvirket i Midt om Natten, I Kina spiser de Hunde, Himlen falder, Davids Bog, Incasso (og i udlandet) Blind Gudinde (N) og Sea Dragon (UK)). Også instrueret “Historien om et teater” og ”Model-teater i Hjertet” til TV.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/martin-spang-olsen

Morten Bo Koch (actor) born 1973

Morten er en meget erfaren teater- og revyskuespiller,som også har medvirket en del på film. Uddannet på Statens Teaterskole. På TV har han bl.a. medvirket i ”Lykke” på DR, ”Blekingegade” på TV 2 og ”Livvagterne” på DR. Også reklamefilm har nydt godt af hans talent. Tillige har han også i flere omgange arbejdet som forfatter, scenograf og instruktør.

Kort showreel

Nadia Nouamani (actor) born 1983

Nadia er en meget erfaren og dygtig skuespuller inden for både film, tv, teater, musicals, speak/VO, dubbing mm. Hun er meget engageret og målrettet i sit skuespil og alsidig i sin kunnen. Dygtig og hurtig til at fange essensen i en rolle – alt fra det dramatiske til det komiske.

Nadia har senest spillet hovedroller i filmene “Over and Out”, “Alt Vi Elsker”, “Kollision” og medvirkede desuden i “Krudttønden” af O.C. Madsen.

Showreel

Nikoline Harriet Breienholt (actor og singer) born 1993

Uddannet i England på Guildford School of Acting og fra Den Danske Scenekunstskole. Haft en del taterarbejde herhjemme – bl.a. på Det Ny Teater og også spillet med i ”American Idiot” i Den Grå Hal. Nikoline er en meget alsidig skuespiller, som mestrer hele repertoiret – fra drama til de mere ”skæve” roller. Også en meget brugt sangerinde i bl.a. musicals og med dans.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/nikoline-harriet-breienholt

Nynne Christine Holmen (actor) born 1977

Nynne Holmen er uddannet I England og har arbejdet der gennem flere år. Nu er hun i Danmark igen og har haft flere store roller på teater i Mamma Mia (2019) og Chess (2018). Også på Tv har vi set Nynne og i flere reklamer. Nynne er udover at være skuespiller også professionel sanger og danser. Et alsidigt skuespiltalent.

 

Poul Storm (actor) born 1957

Poul er en meget erfaren skuespiller gennem mange år. Har senest medvirket i ”Escape”, ”Warrior”, ”Trods” m.fl. Flere af dem udenlandske produktioner med fokus på det tyske marked, hvor Poul er en kendt skuespiller. Har også tidligere haft roller i ”Skytten”, ”Hvidstensgruppen”, ”9 meter” og ”Rejseholdet”.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/poul-storm

Sarah Dahl Hasselgren (actor) born 1989

Sarah er uddannet skuespiller fra den internationalt anerkendte skole “American Academy of Dramatic Arts” i New York. 

Sarah har erfaring med både teater, film, tv, samt voice overs og reklamer. Hun er en desuden en af grundlæggerne af Københavns Shakespeare Kompagni. I foråret 2022 spiller Sarah solo-forestillingen “Coriolanus”, som er en del af kompagniets lanceringssæson.

Showreel

Simon Dam (actor) born 1995

Simon er en dygtig ung skuespiller som bla. har medvirket i diverse kortfilm: “Pakkeleg – A Christmas Game”, “Waste” og “Left Behind”. Han taler bla. engelsk, tysk og japansk. Er erfaren i stage fight og stunt. Han har desuden også lavet en del dubbing.

Showreel

Sune Kofoed (actor) born 1977

Sune er en erfaren herre inden for film og TV samt teater og reklamefilm. Har senest medvirket i TV- serien, ”Hånd i hånd” – tidligere roller i ”Borgen”, “Den som dræber”, “Copenhagen” og “Submarino”. Har også medvirket i musicals som sanger – bl.a Tvind, ”The musical”. Bruges også gerne som voice over artist og til dubbing opgaver.

Showreel

Thomas Raft – (actor) – born 1963

Thomas har prøvet det meste inden for skuespil og relaterede områder: Skuespil, ballet, instruktion,
manuskriptforfatter, co-producer. Han har senest medvirket i den psykologiske thriller ”Artwork” (premiere efterår 2021), en del Tv-serier og filmopgaver. Thomas er med sin helt egen fremtoning og stil hyppigt brugt til specielt dramaer, thrillers og de mere ”mørke” eller skæve eller dybe fortællinger – senest i den p.t. post-producerede ”Løftet på broen”. Komedien binder han også an med i en kommende produktion.

Thomas Raft in Harold Printer “The Caretaker”

Thomas Biehl (actor) born 1971

Thomas Biehl er et meget kendt ansigt på teater, film og på TV. Han har spillet mange større roller gennem tiderne – f.eks. i “Hvidsten Gruppen”, “Ser du månen Daniel” og “Rita”. Thomas er p.t. aktuel på DR ULTRA i “En for holdet”, hvor han spiller træner. Thomas er en meget dygtig skuespiller, som nu også satser på en international karriere.

Showreel

Trine Runge (actor) born 1959

Er en fantastisk skuespiller, som med sin stærke udstråling kan spille alle typer af kvinderoller – fra den frustrerede og desillusionerede til den stærke karakter. Trine har også sit eget voice-studio. Hun har været med i TV-serier, på film og på teatre. Har spillet hovedroller i “Historien om Danmark” og “Antenneforeningen” af Søren Fauli.

showreel

Viktor Noren – (rocksinger and actor) – born 1985

Viktor Norèn er bedst kendt som rocksanger i det internationale rockband ”Sugarplum Fairy”, hvor han udover at være forsanger også spillede bas og guitar. I Danmark kender vi ham fra hovedrollen i rock-musical’en, ”Green Days American Idiot”. Viktor har også i Sverige  deltaget i flere TV-shows med musik/skuespil-optræden. Han er udover at være en dygtig sanger også en rigtig dygtig skuespiller og vil gerne nu prøve lykken også internationalt for dette.

Showreel