profil

I Kommunikate arbejder vi med kommunikation og PR nationalt som internationalt. I takt med tidens store stemningsskift, skiftes holdninger og værdier hastigt ud hos befolkningen, hvilket stiller anderledes og nye krav til kommunikationen og informationen til målgrupper. Vi følger skarpt med i tidens trends og værdier, for netop at kunne give den bedste rådgivning.

Susanne Louw, Kommunikationsrådgiver og ejer

Susanne er uddannet inden for markedsføring og projektledelse. I en lang årrække har hun arbejdet for danske virksomheder, i politik for ministre og partier – bl.a. som valgkamp- og presseansvarlig.  Senere har hun videreuddannet sig inden for først reklamebranchen og siden hen i kommunikationsverdenen i ind- og udland. Hun har også fungeret som direktør i et større dansk reklamebureau. I dag er hun selvstændig kommunikationsrådgiver i Kommunikate med PR, kommunikation og trends som speciale.

Bjørn Vilshammer

bv@kommunikate.dk

Bjørn Vilshammer, Digital kommunikationskonsulent

Bjørn er uddannet cand. mag. i journalistik fra Syddansk Universitet med speciale i digitale medier. Han har været reporter og skrivende journalist i den danske mediebranche og har derudover arbejdet som digital konceptudvikler på iværksætterkontor og som freelancer. Bjørn er webansvarlig for kommunikate.dk og hjælper til med opgaver relateret til digital kommunikation og synlighed.

×