Services

Rådgivningen hos Kommunikate dækker hele kommunikationsområdet for løsning af opgaver på såvel strategisk, taktisk og operationelt niveau inden for PR og kommunikation, salg, branding, it/web, sociale medier  m.m.

I tilfælde, hvor der skal opsættes et kommunikationsberedskab, udfærdiges dette set i lyset af hændelsesforløb, aktører, ”markedspladsen” og omgivelsernes påvirkning og indflydelse. Også her skeles til værdier og holdninger i enten målgrupper, medier eller samfund. Et presseberedskab vil typisk også indeholde en grad af medietræning for at sikre det bedst mulige resultat i en given situation. 

Kommunikate tilbyder også agent-funktion for skuespillere, musikere, bands m.m. Vi repræsenterer:

Luiz Wilhelm Karlsen (actor) born 1987

Luiz W. Karlsen er en ægte karakter skuespiller, som foruden sit danske og internationale skuespil – også er sangskriver, sanger og pianist. Han har tillige sit eget voice studio. Har medvirket i flere danskproducerede film og Tv-serier både på TV2 og DR. Har også gjort sig en del på danske teatre. Luiz har en meget karakteristisk personkarakter – kan spille både fra det blide udtryk til det mere konsekvente. Er også i stald hos hos CSMagt agentbureauet i England.

Anders Aaman Anderskov (actor) born 1980

Anders A. Anderskov er en ægte og meget energisk multikunstner – skuespiller om en hals med et stort, bredt skuespiltalent. Kendt fra TV, teatre, revyer m.m. Er også brugt meget i reklamefilm. Anders har hele tiden også gang i andre typer af projekter – bl.a. med produktion af Podcast og deltagelse i diverse dokumentarer m.m. Derudover er han også dramalærer, dubber, oplæser, speaker og underviser.

Hanne Uldal (actor and singer) born 1950

Behøver vist ikke den store præsentation Har valgt at komme i stald hos os. Hanne er kendt i hele skuespilbranchen fra adskillige teaterforestillinger, musicals, film og TV. Også sit store sangtalent som jazz-sangerinde byder hun ind med. I alt har Hanne indtil nu været med i mere end 50 produktioner i alle genre.

Trine Runge (actor) born 1959

er en fantastisk skuespiller, som med sin stærke udstråling kan spille alle typer af kvinderoller – fra den frustrerede og desillusionerede til den stærke karakter. Trine har også sit eget voice-studio. Hun har været med i TV-serier, på film og på teatre.

 

Martin Frislev Ammitsbøl (actor) born 1977

En meget erfaren skuespiller inden for teater, film, TV-serier, reklamefilm, dubbing m.m. Mestrer alle roller fra drama til komedie. Senest spiller han ”far” i TV-serien, ”Akavet”. Bruges også som voice over artist og sanger. Martin er oprindeligt uddannet på teaterscener i Danmark og i udlandet.

 

Sune Kofoed (actor) born 1977

Sune er en erfaren herre inden for film og TV samt teater og reklamefilm. Har senest medvirket i TV- serien, ”Hånd i hånd” – tidligere roller i ”En kvinde stalkes”, ”Aftenrøde” m.m. Har også medvirket i musicals som sanger – bl.a Tvind, ”The musical”. Bruges også gerne som voice over artist og til dubbing opgaver.

Carsten Svendsen (actor) born 1979

Carsten er et kendt ansigt på TV og på teatre. Har bl.a. haft store roller i ”Grænseland” (DR) og ”Micki og Lars” (DR). Endvidere har han en stor del af sin karriere på mange danske teatre bl.a. med større roller i ”The book of mormon”, ”Svejk” m.fl. Også revysiden mestrer han – bl.a. medvirket i Hjørring Revyen og andre revyer i landsdelene. Også reklamefilm og dubbing af tegnefilm har han brugt en del tid på. Så alt i alt et meget alsidigt skuespil talent.

Morten Bo Koch (actor) born 1973

Morten er en meget erfaren teater- og revyskuespiller,som også har medvirket en del på film. Uddannet på Statens Teaterskole. På TV har han bl.a. medvirket i ”Lykke” på DR, ”Blekingegade” på TV 2 og ”Livvagterne” på DR. Også reklamefilm har nydt godt af hans talent. Tillige har han også i flere omgange arbejdet som forfatter, scenograf og instruktør.

Iben Skau-Olsen (actor) born 1972

Fantastisk kreativ og sprudlende skuespiller og tidligere gøgler. En meget autentisk skuespiller, som har medvirket en del på TV og i film – fra drama til komedie. På TV i ”Bertil og Bæltetasken” og ”Akavet” sæson 2 & 3 (DR). Meget habil allround performer og sangerinde, spiller også flere instrumenter. Tillige medvirket i en del reklamer og i flere roller på teatre.

Kyle Saint (magician) born 1989

Kyle er uddannet af en gammel, erfaren kinesisk magiker og har haft shows over hele Kina. Er international erfaren også i andre lande. Netop flyttet til Danmark for at gøre karriere her. Mestrer klassisk tryllekunst og fantastiske illusioner. Samarbejder i et nyt show koncept med Niklas Johansen.

Niklas Johansen (classic guitarist) born 1989

På trods af sin unge alder, har Niklas allerede vundet adskillige internationale førstepriser inden for den klassiske guitar genre. Han fik tillige SONNINGS TALENTPRIS 2019, DR P2’s talentpris 2019 og Odd Fellow Ordenens årspris for sin kunnen. Giver en lang række koncerter i ind- og udland og deltager i internationale konkurrencer, hvor han har vundet en hel del førstepriser. Samarbejder i nyt show koncept med Kyle Saint.

 
 

Kommunikates folk har mange års erfaring i at udarbejde pressestrategier, indeholdende strategi, etablering af pressemøder, udarbejdelse af pressemeddelelser m.m. Vi har fx udformet strategier for virksomheder, politiske organisationer, offentlige styrelser og råd. I pressearbejdet tages der igen hensyn til tidens tendenser og modtagerreaktioner i relation til medier og målgrupper.

Oftest er der stor synergi og dermed positiv effekt at hente, når kommunikationsindsatsen rummer flere forskellige medier og elementer – fx salgsfremstød/reklame og PR i samme proces. Kommunikate tilbyder rådgivning og gennemførelse af denne synergi-effekt – eller blot udformning af enkeltstående kampagner med indhold af salgsfremstød, branding, image-kampagner, website m.m.

Kommunikate kan hjælpe med at udarbejde de loyalitetsstrategier, der skal fungere som fællesnævner for en virksomheds loyalitetsaktiviteter. Loyalitet er blevet nutidens nøgleord i samarbejde med kunder, interessenter, investorer, samarbejdspartnere, leverandører m.m. Human ressources, socialt ansvar, sociale regnskaber, grøn profilering og andre værdisamarbejder er bare en række nøgleord, som udtrykker loyalitetsbegrebet. Man deler i dag ofte visioner, værdier og livssyn i et samarbejdsforhold for at skabe netop den særlige loyalitet imellem parterne. Også en organisations eller virksomheds omdømme afhænger af de værdisignaler, der er lagt i kommunikationen – hvad enten der er tale om salg, branding, PR, website eller anden aktivitet.

Ingen kampagne uden det kreative udtryk. Læresætningen hos Kommunikate er, at design/kreativt udtryk skal gå hånd i hånd med kommunikationen, men ikke overskygge den.  Ofte ses kampagner med et flot visuelt udtryk, men hvor kommunikationen ”forsvinder” i det grafiske design. Hos os tages der hensyn til begge elementer med henblik på det optimale resultat i en kampagne. Kommunikates kreative folk har mange års erfaring i udvikling af netop den balance i det kreative udtryk i salgsfremstød, branding, imagepleje, event eller andet.  Også websites, fra kreativt udtryk og tekst til endelig teknisk udformning, tilbyder vi. Endelig laver vi også logo, design-linie, visuelle mærker og andet på bestilling.

Video er i disse tider et af de mest værdifulde 0g gennemslagskraftige værktøjer, som du kan benytte dig af som virksomhed og organisation. Hos Kommunikate står vi for filmproduktioner fra start til slut med research, tilrettelægning, interview, optagelse, redigering og tekstning mm. Vi sørger samtidig for, at indholdet let lader sig integrere på hjemmesider, sociale medier og mobile platforme.

 

Portfolio

I et større samarbejde producerede Kommunikate denne Bog-filmtrailer til trilogien KOMA af den danske forfatter Michael Ford.

KOMA: 20 sekunder teaser-trailer der løb skærmene i danske biografer over en kortere periode.

KOMA: Fotostreamer med sang

KOMA: Behind the scenes

Ved at analysere på trends og værdier, kan den journalistiske tilgang til historiefortælling gøre det muligt for afsenderen at udvise øget troværdighed og integritet til målgruppen.  Derfor har Kommunikate journalistisk uddannet arbejdskraft tilknyttet, som kan hjælpe vores kunder med at slå igennnem med værdiskabende og engagerende historier til pressen samt andre vigtige relationer.

Kommunikate tilbyder løsninger, der gør det muligt for vores kunder at skille sig ud på digitale platforme. Vores folk arbejder således professionelt med søgemaskineoptimering (SEO), UX/UI, mobile platforme og sociale medier. 

×