AGENT

Kommunikate tilbyder agent-funktion for skuespillere, musikere, bands m.m.

Kontakt os for booking og sparring.

Vi repræsenterer:

Anders Aaman Anderskov

Anders Aaman Anderskov (actor) born 1980

Anders A. Anderskov er en ægte og meget energisk multikunstner – skuespiller om en hals med et stort, bredt skuespiltalent. Kendt fra TV, teatre, revyer m.m. Er også brugt meget i reklamefilm. Anders har hele tiden også gang i andre typer af projekter – bl.a. med produktion af Podcast. Derudover er han også dramalærer, dubber, oplæser og speaker.

Showreel

Andreas Efferbach

Andreas Efferbach (actor) born 2000

Andreas er en ung up coming talentfuld skuespiller. Har uddannet sig i USA og Portugal og har medvirket i diverse kortfilm og mindre filmproduktioner. Bestemt en ung, lovende skuespiller.

Showreel

 

 

Carsten Svendsen

Carsten Svendsen (actor) born 1979

Carsten er et kendt ansigt på TV og på teatre. Har bl.a. haft store roller i ”Grænseland” (DR) og ”Micki og Lars” (DR). Endvidere har han en stor del af sin karriere på mange danske teatre bl.a. med større roller i ”The book of mormon”, ”Svejk” m.fl. Også revysiden mestrer han – bl.a. medvirket i Hjørring Revyen og andre revyer i landsdelene. Også reklamefilm og dubbing af tegnefilm har han brugt en del tid på. Så alt i alt et meget alsidigt skuespil talent. Har blandt andet fået Reumerts talentpris og været årets skuespiller i Nordjylland mm.

Showreel

Conny Thur

Conny Thur (actor) born 1996

Conny er en ung, lovende skuespiller, som har arbejdet meget med teater (også børneteater), film og reklamer. Har et udpræget comedy talent også. Har store ”skills” i fohold til sang og dans/akrobatik. Ud af international akrobatik-familie. Underviser også i dans. Har bl.a. været med i ”Emne nr. 88” og ”Jeg er her stadig i morgen”.

Se skuepillerhåndbogen

Hana Shuan

Hana Shuan (actor) born 1981​

Hana er den underfundige skuespiller, som passer ind i alle roller – fra drama/krimi til komedier. Han er en slags outsider men med et meget stort talent! Skal p.t. medvirke i både ”Sommerdahl” sæson 3 og Gabriel Bier Gislasons nye film ”Natten har øjne”. Hana har også spillet teater, medvirket i reklamefilm m.m. Hold øje med ham!

IMDB

 

Iben Skau-Olsen

Iben Skau-Olsen (actor) born 1972

Fantastisk kreativ og sprudlende skuespiller og tidligere gøgler. En meget autentisk skuespiller, som har medvirket en del på TV og i film – fra drama til komedie. På TV i ”Bertil og Bæltetasken” og ”Akavet” sæson 2 & 3 (DR). Meget habil allround performer og sangerinde, spiller også flere instrumenter. Tillige medvirket i en del reklamer og i flere roller på teatre. Og så er hun også karate udøver.

Showreel

 

Jan Tjerrild

Jan Tjerrild (actor) – born 1965

Jan Tjerrild er en alsidig skuespiller, som har begået sig i alle sammenhænge som skuespiller – på teatre, på film, i TV-serier og i reklamefilm. Han har bl.a. medvirket i større produktioner, som fx ”De forbandede år”, ”Kastanjemanden” og ”Ulven kommer”. En meget kompetent skuespiller – lige fra komedie til drama. På reklamefilmssiden er han også en meget brugt figur. Jan har flere efteruddannelser og fungerer indimellem også som konflikthåndteringsrådgiver i erhvervslivet.

Se kort showreel

Julie Steincke

Julie Steincke (actor, singer) born 1976

Julie behøver ikke en omfattende præsentation. Kendt som teater- og musicalstjerne, hvor hun har haft alle de store hovedroller. Også kendt som revystjerne og dygtig sanger. Julie besidder i den grad et alsidigt og meget bredt skuespiltalent – også for dramaer/thriller og komedie. Har senest på TV medvirket i ”Sommerdahl” og ”Love me tonight”.

Website

 

Karen Margrethe Gotfredsen

Karen Margrethe Gotfredsen (actor) born 1987

En meget bredt favnende skuespiller med erfaring fra både film/TV og teater. Kan rollerne lige fra drama til komedie. Været med i ”Hånd i hånd”, ”Human factors” m.fl. Mestrer flere forskellige sprog. Også en del brugt i større reklamefilm.

 https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/karen-margrethe-gotfredsen

Kaspersilas Crystallando

Kaspersilas Crystallando (actor) born 1988

Kaspersilas er en meget energisk skuespiller med erfaring inden for musikvideoer, TV-serier, reklamer, kortfilm og teatersiden. Medvirket i bl.a. “Lykkeper” instrueret af Bille August, “Øgendahl og de store forfattere” samt ”Rocky” instrueret af Tue Biering.

http:// Www.Kaspersilascrystallando.com

Kyle Saint & Niklas Johansen

Kyle Saint (magician) born 1989

Kyle er uddannet af en gammel, erfaren kinesisk magiker og har haft shows over hele Kina. Er international erfaren også i andre lande. Netop flyttet til Danmark for at gøre karriere her. Mestrer klassisk tryllekunst og fantastiske illusioner. Samarbejder i et nyt show koncept med Niklas Johansen.

Niklas Johansen (classic guitarist) born 1989

På trods af sin unge alder, har Niklas allerede vundet adskillige internationale førstepriser inden for den klassiske guitar genre. Han fik tillige SONNINGS TALENTPRIS 2019, DR P2’s talentpris 2019 og Odd Fellow Ordenens årspris for sin kunnen. Giver en lang række koncerter i ind- og udland og deltager i internationale konkurrencer, hvor han har vundet en hel del førstepriser. Samarbejder i nyt show koncept med Kyle Saint.

Louise Kirstine Danielsen

Louise Kirstine Danielsen (actor) born 1991

Louise er en naturlig og talentfuld skuespiller, der har arbejdet på scenen siden hun var barn. Hun har spillet i mange stykker på Holbæk Teater og Teater Grob i København. I 2016 dimitterede hun fra “Det Danske Filmskuespillerakademi”. Lige efter fik hun en rolle i komedieserien “29”. Louise er dedikeret til sit arbejde og finder altid forskellige måder at overraske publikum på. Med meget sceneerfaring bringer hun altid en stærk og sårbar performance i sit arbejde. Hun kan desuden ses i DR’s tv-serie “En rigtig vejrmand” i rollen som Heidi Hot.

Showreel

Luiz Wilhelm Karlsen

Luiz Wilhelm Karlsen (actor) born 1987

Luiz W. Karlsen er en ægte karakter skuespiller, som foruden sit danske og internationale skuespil – også er sangskriver, sanger og pianist. Han har tillige sit eget voice studio. Har medvirket i flere danskproducerede film og Tv-serier både på TV2 og DR. Har også gjort sig en del på danske teatre. Luiz har en meget karakteristisk personkarakter – kan spille både fra det blide udtryk til det mere konsekvente. Er også i stald hos hos CSMagt agentbureauet i England.

Showreel

Lukas Miklik-Stolar

Lukas Miklik-Stolar (actor) born 1989

Lukas er en meget målrettet og dygtig, yngre skuespiller. Han har medvirket en del i filmproduktioner og er senest med i produktionen ”Opgøret”. På TV bl.a. været med i ”En Rigtig Vejrmand” (DR),  ”Voksne mennesker”, ”Opgøret” og TV-serien ”Drenge”. Stagefight-kæmper og taler adskillige sprog – herunder tjekkisk og mestrer amerikanske accenter. Teater – Operaen: ”2020 Idomeneo”. Har også stor erfaring med reklamefilm og som model.

Showreel

Martin Frislev Ammitsbøl

Martin Frislev Ammitsbøl (actor) born 1976

En meget erfaren skuespiller inden for teater, film, TV-serier, reklamefilm, dubbing m.m. Mestrer alle roller fra drama til komedie. Senest spiller han ”far” i TV-serien, ”Akavet”.  Er også med i “Opgøret” og “Forsvundet til Halloween”. Bruges også som voice over artist og sanger. Martin er oprindeligt uddannet på teaterscener i Danmark og i udlandet.

Showreel

 

Morten Bo Koch

Morten Bo Koch (actor) born 1973

Morten er en meget erfaren teater- og revyskuespiller,som også har medvirket en del på film. Uddannet på Statens Teaterskole. På TV har han bl.a. medvirket i ”Lykke” på DR, ”Blekingegade” på TV 2 og ”Livvagterne” på DR. Også reklamefilm har nydt godt af hans talent. Tillige har han også i flere omgange arbejdet som forfatter, scenograf og instruktør.

Kort showreel

 

 

Nadia Nouamani

Nadia Nouamani (actor) born 1983

En skøn og dygtig skuespiller med mange talenter – skuespil, sang og musik. Meget energisk, engageret og målrettet i sit skuespil. Erfaring med flere forskellige roller – fra det dramatiske til det fjollede og sjove. Både TV, film og teater har hun fin erfaring med. Hun har senest spillet hovedroller i filmene: ”Over and out”, “Alt vi elsker”, “Kollision” og i “Krudttønden”. Nadia er meget alsidig i sin kunnen og dygtig til hurtigt at fange essensen i en rolle. Fin erfaring med reklamefilm også.

Showreel

 

Nikoline Harriet Brienholt

Nikoline Harriet Breienholt (actor) born 1993

Uddannet i England på Guildford School of Acting. Haft en del taterarbejde herhjemme – bl.a. på Det Ny Teater og også spillet med i ”American Idiot” i Den Grå Hal. Nikoline er en meget alsidig skuespiller, som mestrer hele repertoiret – fra drama til de mere ”skæve” roller. Også en meget brugt sangerinde i bl.a. musicals og kan stage combats og dans.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/nikoline-harriet-breienholt

Poul Storm

Poul Storm (actor) born 1957

Poul er en meget erfaren skuespiller gennem mange år. Har senest medvirket i ”Escape”, ”Warrior”, ”Trods” m.fl. Flere af dem udenlandske produktioner med fokus på det tyske marked, hvor Poul er en kendt skuespiller. Har også tidligere haft roller i ”Skytten”, ”Hvidstensgruppen”, ”9 meter” og ”Rejseholdet”.

https://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/poul-storm

 

Sarah Dahl Hasselgren

Sarah Dahl Hasselgren (actor) born 1989

Sarah er netop vendt hjem fra USA, hvor hun er uddannet fra The American Academy of Dramatic Arts i New York City. Hun har derovre bundet an med flere teaterstykker og deltaget i flere film- og TV-projekter i USA og Danmark. I 2021 skal hun også til Tyskland med teaterforestilling. Erfaren også med voice overs og speak.

Showreel

 

Sune Kofoed

Sune Kofoed (actor) born 1977

Sune er en erfaren herre inden for film og TV samt teater og reklamefilm. Har senest medvirket i TV- serien, ”Hånd i hånd” – tidligere roller i ”Borgen”, “Den som dræber”, “Copenhagen” og “Submarino”. Har også medvirket i musicals som sanger – bl.a Tvind, ”The musical”. Bruges også gerne som voice over artist og til dubbing opgaver.

Showreel

 

Thomas Raft

Thomas Raft – (actor) – born 1963

Thomas har prøvet det meste inden for skuespil og relaterede områder: Skuespil, ballet, instruktion,
manuskriptforfatter, co-producer. Han har senest medvirket i den psykologiske thriller ”Artwork” (premiere efterår 2021), en del Tv-serier og filmopgaver. Thomas er med sin helt egen fremtoning og stil hyppigt brugt til specielt dramaer, thrillers og de mere ”mørke” eller skæve eller dybe fortællinger – senest i den p.t. post-producerede ”Løftet på broen”. Komedien binder han også an med i en kommende produktion.

Thomas Raft in Harold Printer “The Caretaker”

Thomas Biehl

Thomas Biehl (actor) born 1971

Thomas Biehl er et meget kendt ansigt på teater, film og på TV. Han har spillet mange større roller gennem tiderne – f.eks. i “Hvidsten Gruppen”, “Ser du månen Daniel” og “Rita”. Thomas er p.t. aktuel på DR ULTRA i “En for holdet”, hvor han spiller træner. Thomas er en meget dygtig skuespiller, som nu også satser på en international karriere.

Showreel

 

Trine Runge

Trine Runge (actor) born 1959

Er en fantastisk skuespiller, som med sin stærke udstråling kan spille alle typer af kvinderoller – fra den frustrerede og desillusionerede til den stærke karakter. Trine har også sit eget voice-studio. Hun har været med i TV-serier, på film og på teatre. Har spillet hovedroller i “Historien om Danmark” og “Antenneforeningen” af Søren Fauli.

Se kort showreel

 

Viktor Norèn

Viktor Noren – (rocksinger and actor) – born 1985

Viktor Norèn er bedst kendt som rocksanger i det internationale rockband ”Sugarplum Fairy”, hvor han udover at være forsanger også spillede bas og guitar. I Danmark kender vi ham fra hovedrollen i rock-musical’en, ”Green Days American Idiot”. Viktor har også i Sverige deltaget i flere TV-shows med musik/skuespil-optræden. Han er udover at være en dygtig sanger også en rigtig dygtig skuespiller og vil gerne nu prøve lykken også i Danmark inden for dette.

 

×